A szervezet napi folyadékfelhasználását pótolni kell, de a sima víz nem mindenkinek ízlik, a cukros löttyök pedig nem a leghasznosabb megoldást jelentik. Szerencsére nem kell lemondanod az ízekről akkor sem, ha a folyadékpótlásról valamilyen egészséges forrásból szeretnél gondoskodni.

Az alábbiakban a webáruházban elérhető ízeket találod. Keresd meg kedvenc ízedet, és olvasd el, amellett hogy oltja a szomjadat, milyen más kedvező hatást gyakorol még a szervezetedre.

MILYEN ÍZEK ÉRHETŐK EL A VITALINO.HU WEBÁRUHÁZBAN?

Fekete ribizli

A fekete ribizlit a házipatika.com egyszerűen csak házi C-vitamin bombának nevezi. Kiemeli emellett, hogy az érett bogyók dúskálnak az antioxidáns hatású, szabadgyökfogó, tumorellenes színanyagokban – e tekintetben magasan veri a többi pirosbogyós gyümölcsöt. Jelentős a kálcium és vastartalma, ezért segít a vörösvértest képzésben, és a vashiányos vérszegénység esetén is hasznos. A netamin.hu megemlíti, hogy a feketeribizli tele van olyan hatóanyagokkal, amelyek másban kisebb mértékben, vagy egyáltalán nincsenek meg. Az oldal gyulladáscsökkentő és öregedést gátló hatását, valamint kiemelkedő A-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, B1-vitamin, foszfor, kálcium, magnézium tartalmát is kiemeli. C-vitamin tartalmáról a következőt írja:

“100 gramm feketeribizliben a napi ajánlott beviteli érték 226%-a található meg, ami egészen kiemelkedő szám”.

Forrás: www.hazipatika.com, www.netamin.hu

Fekete ribizlit – kisebb-nagyobb mértékben – az alábbi FlaViva termékek tartalmaznak:

Cékla

Meggy

Vadon termő erdei feketeáfonya

Gránátalma

Fekete bodza

Citrom

Méz

Sárgarépa

Sütőtök

Ananász

Narancs

Vörös szőlő

Vörös áfonya

Alma

Papaja

Csikpebogyó