SZÁLLITÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK

Vásárlóink az alábbi szállítási módok közül tudnak választani:

Házhozszállítás GLS-sel: a megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat segítségével juttatjuk el a rendeléskor megadott szállítási címre.

A megrendelést követően a GLS kétszer is tájékoztat téged e-mail-ben és SMS-ben: egyszer a csomag összekészítésének megkezdésekor, egyszer pedig a kézbesítés napján. A csomag nyomkövető kódjának segítségével bármikor tudod ellenőrizni csomagod aktuális állapotát a GLS weboldalán.

A második üzenetben egy 3 órás intervallum is szerepel, hogy mikor várható csomagod kézbesítése, valamint a kézbesítő futár telefonszáma, amin keresztül egyeztetni tudsz a futárral.

A házhozszállítás díja bruttó 1490.- forint.

FoxPost csomagautomata: rendelésedet kérheted csomagautomatába. Ez esetben a rendelés véglegesítése során válaszd ki azt az automatát, ahova csomagod kézbesítését kéred.

A szállitás dìja FoxPost csomagautomatába 990.- forint.

Rendelésed értékének kifizetésére az alábbi fizetési módok állnak a rendelkezésedre:

Fizetés utánvéttel: csomagodat átvételkor készpénzzel (GLS) vagy bankkártyával (GLS, FoxPost) tudod kifizetni kézbesítéskor. Az utánvétes fizetés számodra természetesen díjmentes.

Fizetés bankkártyával: rendelésed ellenértékét kifizetheted bankkártyával a weboldalon a rendelés véglegesítésekor. Ekkor megrendelésed végén pénzügyi partnerünk, a Barion biztonságos weboldalára irányítunk, ahol a bankkártyaadatok megadásával tudod rendelésedet kifizetni.

A Barion Magyarország egyik legnépszerűbb online bankkártyaelfogadó szolgáltatója, működését az MNB felügyeli. A bankkártyás fizetés számodra teljesen biztonságos és dìjmentes.